Jij zijn

026

In mei 2015 werd borstkanker bij mij ontdekt. Totaal niet verwacht dat dit mij zou kunnen overkomen, helemaal uit het veld geslagen en de eerste paar maanden compleet overgeleverd aan doctoren en ziekenhuizen. Na 6 maanden kon ik mijn eigen leven weer in eigen handen nemen. 

Waar kwam de kanker vandaan? domme pech! of toch………Helemaal op mezelf terug geworpen, door diepe processen heen gegaan. Tijdens deze periode een cursus in wonderen online gevolgd.  Bij Peter Aziz een opleiding gevolgd en daarbij heel veel loslatingsprocessen doorstaan. Bij Rots en Water Instituut NL een weerbaarheidsopleiding gevolgd wat voor kinderen is bedoeld maar waar ikzelf veel aan heb gehad. Ik moest meer mijn eigen grenze/energie bewaken. Back on track en super gemotiveerd begin ik weer in september 2017). Nu alles voorbereidend, de lessen, mijn nieuwe ruimte en de verdieping blijven zoeken, ik heb er zin in.

Het sjamanisme heeft mij veel gegeven, het houdt zich vooral bezig met het loslaten, het loslaten wat je niet meer dient. Loslaten totdat je bij je diepste kern komt. Hier vind je jezelf, vreugde, blijdschap en vooral vrijheid. Vrijheid om jezelf te kunnen zijn.

  • Los van oordeel
  • Los van angsten
  • Los van hechting aan materialisme, reputatie, verslavingen, patronen, overtuigingen

 

Ontdek je volledige vrijheid, in jezelf

 

Life coaching, meditatie, reading, healing en yoga helpen je verder om jezelf te ontdekken.